ELADÓ KISSPITZ KISKUTYÁK HONLAPJA

"A KUTYA AZ EGYETLEN A VILÁGON, AKI JOBBAN SZERET TÉGED SAJÁT MAGÁNÁL"

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE

BÉRES MINERA CSEPP KUTYA 30 ml.

A készítmény nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz. Alkalmazható megelőzés, vagy gyógyszeres kezelés kiegészítéseként.


A termék leírása:

Alkalmazható: anyagcserezavarok, étvágytalanság, gyengeség esetén az ellenálló képesség javítására, nyomelemek pótlására. Kondíció erősítésére, fertőző betegségek esetén immunrendszer erősítésére. Fakó szőrzet, szőrhullás esetén a bőr és a nyálkahártya védelmére, a bőr regenerálására vedléskor. Kiállításra való felkészítéskor, vemhesség szoptatás alkalmával.


Adagolás:

1 csepp Minera cseppek kutyáknak testtömeg- kilógrammonként.  A készítményt olyan mennyiségű ivóvízbe vagy táplálékba kell adagolni amit a állat biztosan elfogyaszt.

 

Felhasználási javaslat:

2 hónapig kell adagolni, 1 hónap szünet után megismételhető.beres_minera_cseppek_kutyaknak.jpg
A KILTIX NYAKÖRV ELPUSZTÍTJA A KULLANCSOK LÁRVÁIT, NIMFÁIT ÉS FELNŐTT ALAKJAIT, VALAMINT A KIFEJLETT BOLHÁKAT IS, HOGY KUTYÁJÁT BIZTONSÁGBAN TUDHASSA. 

A TERMÉK LEÍRÁSA:

A kullancsok Magyarország területén egész évben tetten érhetők. A legaktívabb időszakuk márciustól októberig tart. Nem csak vérszívással zavarják állatainkat, hanem több betegség, mint például a Babéziózis, Lyme-bórreliózis kórokozóit is. Ezek a betegságek gyakran jellegtelen tünetekkel, bágyadtság, láz,gyengeséggel kezdődnek és akár halálos kimenetelűek is lehetnek. Feltétel után 24 órával fejti ki hatását. Folyamatos viselés során hét hónapig hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága. Aktivitása a fertőzöttség mértéke. Ma már egész évben számolnunk kell a kullancsok okozta veszélyekkel, ezért javasoljuk, hogy ne csak tavasszal, hanem ősszel is tegyen fel egy Kiltix nyakörvet kutyájára. A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés időszakában és a mozgással eltöltött időszak alatt is.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
 
Válasszuk ki a kutya testméretének megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagból, a belső oldalon a plasztik réteget távolítsuk el. felbontás után azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel a kutya nyakára, hogy a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely maradjon.


ELLENJAVALLAT


Beteg, vagy lábadozó állatokon, esetleg nagy felületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk.
kiltix_kullancsirto_nyakorvkerettel.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 108
Heti: 546
Havi: 2 386
Össz.: 1 265 073

Látogatottság növelés
Oldal: KISKUTYA IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE, KILTIX NYAKÖRV A VÉRSZÍVÓK ELLEN
ELADÓ KISSPITZ KISKUTYÁK HONLAPJA - © 2008 - 2018 - kisspitz.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: fiu puli kutyanevek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »